Kontorshotellsgruppens Logga

Kontorshotell Söderort

En arbetsplats att trivas på

5 min utanför tullarna

Mycket för pengarna

Rum S till XL

arbetsplats

Kontorshotell Söderort
- 5 min från Globen

På vårt Kontorshotell Söderort strax vid Globen kan du hyra kontorsrum i en ljus och modern miljö högst upp i byggnaden. En kreativ arbetsmiljö på bästa strategiska läget i Stockholm. Välkommen till vårt kontorshotell Årsta Park i södra Stockholm. 

 

Vi är hundvändliga!

Hyr Kontorsrum i södra Stockholm
- Stort som litet

När du hyr ett kontorsrum på Kontorshotell Söderort ingår det flera olika tjänster i hyran som kan vara skönt att slippa hålla reda på själv. I hyran på våra kontorsrum ingår det egen reception med posthantering, internet, fri tillgång till våra konferensrum för små och stora möten, kaffe, frukt med mera. Hos oss har vi kontorslokaler som passar alla. Se vilket kontorsrum i söderort som passar dig här nedan.

Kontorsrum Söderort.

Litet

9-11kvm
1-2 Personer

Kontorsrum Söderort.

Mellan

13-15kvm
2-3 Personer

Kontorsrum Söderort.

Stort

18-20kvm
3-4 Personer

Litet kontorsrum

9-11 Kvm

1-2 Personer

Mellan kontorsrum

13-15 Kvm

2-3 Personer

Stort kotorsrum

18-20 Kvm

3-4 Personer

Boka din visning idag!

Har du frågor om våra kontorsrum?

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi gör vårt allra bästa för att svara så fort vi bara kan. Vi ser framåt att träffa dig på vårt kontorshotell!

Hundvänligt kontor
Utbildningsrum
Handikappsanpassat
Samtalsrum

Hitta till vårt kontorshotell

Fördelar att hyra rum på Kontorshotell Söderort

Skillnanden mellan att hyra kontorsrum kontra egen kontorslokal

Fördelarna med att hyra ett rum på vårt kontorshotell i söderort jämfört med att hyra kontorslokaler direkt via hyresvärden är både kostnadseffektivt men också en smart lösning för att slippa allt det administrativa runt om kring lokalerna. Koncentrera dig helt på dina arbetsuppgifter medan vi tar hand om allt det praktiska såsom internetuppkoppling, larm, kundmottagning osv. Städningen av kontoret sköts enkelt via en bokning där du själv kan bestämma när kontoret ska städas för att alltid mötas av rent och snyggt kontor. Med vår reception tar vi hand om dina eventuella gäster och serverar kaffe i väntan på att du möter upp dom, för ett trevligt och proffesionellt bemötande. 

Välj själv bindningstiden på kontorsrummet

Om du hyr en kontorslokal istället för ett kontor på ett kontorshotell kan du ha otur och drabbas av strömavbrott, internetkrångel, vattenläckage och andra olägenheter som tar tid och även vara bundet till ett kontrakt över flera år. På vårt kontorshotell i Söderort kommer vi tillsammans överens om den bindningstid som ni skall ha. På det sättet får ni både ett flexibelt och smart kontor där bindningstiden inte känns för lång.

 

Fräscha kontorsrum i nyrenoverade lokaler

På Kontorshotell Söderort är alla våra kontorsrum nyrenoverade och fräscha med bekväma kontorsmöbler. Skulle du vilja du möblera med egna möbler går det givetvis bra. Vi kan även vara behjälpliga vad gäller att få hyllor på plats. 

Förvaring – arkiv

Om du vill ha förvaring för papper och pärmar har vi mindre förvaringsrum där du mot en liten extra kostnad blir av med förra årets bokföring eller papper och pärmar du inte behöver så ofta.

Kostnadsfria konferensrum

Du får kostnadsfritt låna konferensrum med snygga nya bord, stolar och storbildstv. Det finns många olika storlekar på konferensrum och alla är ljusa och representativa vilket inbjuder till riktigt trevliga bra möten.

Utbildningssalar för föredrag & utbildning 

Kontorshotellet har en stor fin utbildningssal som du kan hyra för en skälig penning om du har någon verksamhet där du har behov av att hålla ett föredrag eller en utbildning. OH-projektor och portar för andra tekniska hjälpmedel underlättar och bidrar till ett professionellt intryck av din presentation eller kurs.

Boka Visning för våra kontorsrum i Södra Stockholm

Vi visar dig gärna vårt kontorshotell och du kommer då säkert få en känsla för hur det skulle vara att ha ditt företag hos oss.


Text och bild säger givetvis en hel del, men ofta är det den känslan du får när du besöker oss som är avgörande. Visningen är helt förutsättningslös och vi vandrar runt tillsammans och du kan ställa de frågor som dyker upp. Är du inte intresserad så hör vi inte av oss i efterhand.

Välkommen att boka en trevlig visning av Årsta Park Kontorshotell! [/showhide]