Kontorshotellsgruppens Logga

Kontorshotell Bromma

ULVSUNDA KONTORSHOTELL I BROMMA

Totalrenoverat & modernt

Nära Bromma Flygplats

Flexibla kontrakt

Sjöutsikt vid Bromma Kontorshotell

Kontorshotell i Bromma med fantastisk sjöutsikt

Ulvsunda kontorshotell är kontorshotellet i Bromma där du kan njuta av en fantastisk sjöutsikt från våra nyrenoverade lokaler. Runt hörnet ligger Bromma Blocks som erbjuder stort utbud av både mat och shopping. 

Vi är hundvändliga!

Kontorsrum i flera olika storlekar

På vårt kontorshotell i Bromma har vi kontor som passar de flesta oavsett om du är själv eller om ni är en större grupp. Med våra kontorsrum ingår det alltid bemannad reception med posthantering, internet, fri tillgång till våra konferensrum m.m.

Välj kontorshotell som din arbetsplats och slipp allt det krångliga.På vårt kontorshotell i Bromma har vi kontor som passar de flesta oavsett om du är själv eller om ni är en större grupp. Med våra kontorsrum ingår det alltid bemannad reception med posthantering, internet, fri tillgång till våra konferensrum m.m.Välj kontorshotell som din arbetsplats och slipp allt det krångliga.

Bild på litet kontorsrum Bromma

Litet

7-11kvm
1-2 Personer

kontorsrum

Mellan

11-15kvm
2-3 Personer

kontorsrum

Stort

16-20kvm
3-5 Personer

Litet

7-11 Kvm

1-2 Personer

Mellan

11-15 Kvm

2-3 Personer

Stort

16-20 Kvm

3-5 Personer

Kom förbi och titta! - Hör av dig redan idag!

Hitta till vårt kontorshotell

Bemannad reception
Trevlig lounge
Fullt utrustat kök
Luftig & ljus matsal

Kontorshotell Bromma-
Den självklara arbetsplatsen

Fördelar med att hyra kontorsrum på vårt kontorshotell i Bromma

Jämför att hyra kontorsrum på ett kontorshotell kontra att ha ett eget kontor

Hyr du ett kontorsrum jämfört med att hyra ett eget kontor kan du helt koncentrera dig på dina arbetsuppgifter. Vi tar hand om allt det praktiska såsom internetuppkoppling, larm, städning (betaltjänst), kundmottagning osv. Slappna av och få full fokus på arbetet med kontor på vårt kontorshotell i Bromma.

Fräscha kontorsrum med bekväma kontorsmöbler

Våra kontorsrum på vårt kontorshotell är nyrenoverade och fräscha med bekväma kontorsmöbler. Vill du möblera med egna möbler går det givetvis bra. Vi kan även vara behjälpliga vad gäller att få hyllor på plats etc. Flera av kontorsrummen har sjöutsikt och alla är ljusa och luftiga. Välj en lugn & avslappnande arbetsmiljö på vårt kontorshotell i Bromma. 

Kostnadsfria konferensrum perfekt till mötena

Du får kostnadsfritt låna konferensrum med snygga nya bord, stolar och storbildstv. Det finns många olika storlekar på konferensrum och alla är ljusa och representativa.

Visning

Vi visar dig gärna vårt kontorshotell och du kommer då säkert få en känsla för hur det skulle vara att ha ditt företag hos oss.
Text och bild säger givetvis en hel del men ofta är det den känslan du får när du besöker oss som är avgörande. Visningen är helt förutsättningslös och vi vandrar runt tillsammans och du kan ställa de frågor som dyker upp. Är du inte intresserad så hör vi inte av oss i efterhand. 

Välkommen att boka visning på vårt kontorshotell i Bromma

Hundvänligt kontorshotell i Bromma

På vårt kontorshotell i Bromma välkomnar vi inte bara entreprenörer och företagare utan era hundar också. För oss är de en självklarhet att man ska kunna ha möjligheten att ta med sig sin hund till arbetsplatsen. Ta med hunden och kom på visning redan idag och upptäck enkelheten med kontorshotell. 

Kontorshotell med fokus på enkelhet och utveckling

På vårt kontorshotell i Bromma strävar vi alltid efter att samla inspirerande människor till en och samma plats för att kunna möta varandra oavsett om man ofta är på språng. .

Har du frågor om vårt kontorshotel?

Du kan alltid höra av dig till oss vid frågor. Vi gör alltid vårt bästa för att svara så fort vi bara kan! Välkommen till en trivsam arbetsplats.